curved

- Helpic Fluid -

upload_Helpic_Fluid_9659___11_230
5 ml
  • Pomaga takoj!
  • Po pikih insektov
  • Takoj ublaži srbenje, oteklino, bolečino
  • Na osnovi rastlinskih učinkovin

Zaradi različnih vplivov v okolju so nadležni insekti že odporni na mnoge izdelke, zato ogrožajo tudi zdravje ljudi. Do pika ali ugriza insekta lahko pride tudi pri najstrožjih ukrepih zaščite. Da bi bolečine in srbenje kar najhitreje ublažili, svetujemo uporabo izdelkov »HELPIC PO piku«.

HELPIC Fluid PO pikih insektov je povsem naraven izdelek razvit in proizveden v Avstriji. Dokazano pomaga pri pikih insektov kot so komarji, obadi, ose, čebele, klopi, bolhe, muhe tse-tse, različne mušice, itd.

Center za kontrolo terapij na Dunaju je potrdil 270 kratno hitrejšo blažitev bolečine pri pikih insektov. Npr. pri piku čebele traja bolečina cca. 5,5 ur, pri uporabi Helpic-a bolečina traja 1 do 2 minute!

Helpic FLUID je proizvod na osnovi rastlinskih učinkovin, ki pomirja, hladi in neguje kožo.

HELPIC Fluid PO pikih insektov takoj ublaži srbenje, prepreči otekanje in pordečitev, razkuži mesto pika in tako praktično prepreči vnetje kože.

HELPIC Fluid PO pikih insektov je klinično preizkušen in potrjen v Avstriji kot popolnoma naravna kozmetika. Zato spada pod zakon o prehrani in se zato lahko uporablja v neomejenih količinah.

HELPIC Fluid PO pikih insektov ima praktično neomejen rok trajanja in je še posebej primeren za otroško in občutljivo kožo zaradi izjemno hitrega učinkovanja (pri takojšnjem nanosu po piku).
Vsebina 5 ml zadostuje za približno 80 nanosov.

Helpic FLUID ne vsebuje umetnih barvil. Dermatološko je preizkušen.

Sestavine: voda, alkohol denat., izvleček listov ozkolistnega trpotca, izvleček cvetov navadne marjetice, izvleček cvetov rmana, izvleček cvetov prave kamilice.

UPORABA

Na pik ali ugriz hitro kanite dve kapljice. Ne vtirajte. Pustite delovati 1 do 2 minuti. Po potrebi postopek ponovite.

Zelo pomembno!

Steklenička žepne velikosti Helpic FLUID vam omogoča, da je izdelek vedno in povsod hitro dosegljiv, kar bodo najbolj veseli vaši otroci in dojenčki! Zato ga vedno imejte v torbici, žepu, v avtu ipd. kar vam omogoča hiter nanos na pik ali ugriz!

HELPIC VAS NIKOLI NE RAZOČARA!

- Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori -

Po nanosu se tekočina ali gel vpijeta v kožo skozi pore in skozi mesto vboda žuželke in z naravnim katalizatorjem nevtralizirata njen serum, zato srbenje in bolečina trajno ponehata. Je pa bistvenega pomena, da izdelek nanesete takoj po ožigu, ugrizu ali piku. Več časa kot je preteklo od pika, več izdelka morate nanesti.

Najučinkovitejši je nanose izdelka takoj po ožigu, ugrizu ali piku. Dlje kot čakate, manjši bo takojšen učinek. Za optimalen učinek potrebujete – odvisno od vrste žuželke, ki vas je pičila, in od stanja vaše kože – od 1 do 3 kapljic tekočine ali približno enako količino gela, ki ju nanesete neposredno na rano.

Glavne sestavine izdelkov HELPIC – PO PIKU so rastlinski izvlečki (vsi naravni). Za nastanek najučinkovitejšega izdelka za blaženje težav po pikih žuželk se moramo zahvaliti tako zapletenim postopkom mešanja, pridobivanja izvlečka in obdelave posameznih sestavin, ki potekajo v natančno določenem vrstnem redu, kot tudi postopku polletnega zorenja.
Tekočina in gel vsebujeta velik delež naravnega kalcija, ki ga za primere srbenja, alergij in sončarice predpisujejo tudi zdravniki – vendar v sintetični obliki. Za to, da telo in koža lažje sprejmeta sestavine v izdelkih HELPIC – PO PIKU poskrbi naravni katalizator.

Noben izdelek ne vsebuje amonijaka, sintetičnih sestavin ali kemikalij. Prav tako ne vsebujejo konzervansov. Sestavine serum žuželke nevtralizirajo in ne samo hladijo ali začasno blažijo, temveč ga trajno odstranijo. Vsi izdelki so dermatološko preizkušeni in koža jih dokazano zelo dobro prenaša.

Vsi izdelki HELPIC – PO PIKU klinično dokazano blažijo posledice ožiga, pika ali ugriza komarjev, os, čebel, obadov in drugih pikajočih žuželk. Izdelki pa dolgotrajno blažijo tudi posledice ožiga meduz, ugrizov in opeklin rastlin iz družine kopriv (v teh primerih je učinkovitejši gel zaradi svoje posebne strukture).

Vse izdelke HELPIC – PO PIKU lahko uporabljajo tudi otroci in ljudje z občutljivo kožo (saj so 100 odstotno naravni!). Ni nevarno, če otrok izdelek po naključju tudi zaužije, saj so vsi izdelki HELPIC popolnoma nestrupeni. Zaradi ene sestavine – naravnega alkohola – pa okus izdelkov otrokom najbrž ne bo všeč.

Tako tekočina kot gel pravzaprav nimata omejenega roka trajanja, če ju hranimo na sobni temperaturi.

Za zdaj še ne poznamo primera alergije na katero koli sestavino izdelkov HELPIC pri ljudeh. Doziranje in trajanje uporabe zato nista omejena. Izdelke lahko brez strahu uporabljate tudi v času nosečnosti in dojenja.

Spletna prodajna mesta izdelkov Davafitto