curved

- Helpic Gel -

upload_Helpic_Gel_10
30 ml tuba
 • Pomaga takoj!
 • Po pikih insektov
 • Takoj ublaži srbenje, oteklino, bolečino
 • Na osnovi rastlinskih učinkovin
 • Neguje kožo, preprečuje  srbenje in nastanek otekline na mestu pika ali ugriza
 • Razkuži  rano, prepreči nastanek rdečine in tako preprečuje nadaljnje vnetje kože
 • Deluje takoj po nanosu
 • Obstojen je v vodi, hitro se vpije v kožo in ne pušča mastnih sledi
 • Zlasti je primeren za otroško in občutljivo kožo 
 • Učinkovito hladi in hitro pomirja kožo tudi  ko  je razdražena zaradi drugih vplivov v naravi (npr. ob dotiku kopriv, ipd.) 
 • Samo za zunanjo uporabo          
 • Klinično testiran učinkovitost in neškodljivost za kožo
 • Ne vsebuje umetnih barvil in konzervansov. Dermatološko preizkušen izdelek!

Vsi vemo, da ožig meduze, pik komarja ali ugriz mravlje povzročajo hudo srbenje. Zato je izredno pomembno, da imamo pri roki izdelek, ki pomaga hitro in učinkovito. Za večje površini na koži, prizadeti od insektov, meduze ali rastlin družine kopriv, je posebej primeren HELPIC GEL.

Helpic GEL dokazano pomaga takoj po piku insektov, kot so komarji, ose, čebele, obadi, itd., ožigu meduz in ugrizih mravelj. Hladilno zeliščni gel učinkuje takoj. Najboljši učinek dosežemo, če ga nanesemo takoj po piku ali ugrizu. Več časa ko preteče do nanosa, manjši bo takojšen učinek in več Helpic gela bomo porabili.

UPORABA

Takoj po piku ali ugrizu nanesemo debelejšo plast Helpic gela na prizadeto mesto. Narahlo ga razmažemo, da se oprime kože. Ne vtiramo. Pustimo delovati 1 do 2 minuti. Po potrebi postopek ponovimo.

Sestavine: voda, alkohol denat, izvleček listov ozkolistnega trpotca, glicerin, hidroksietilceluloza, izvleček cvetov rmana, izvleček cvetov prave kamilice, izvleček cvetov navadne marjetice.
HELPIC GEL »PO« je v Avstriji razvit in proizveden popolnoma naraven izdelek. .

Center za kontrolo terapij na Dunaju je potrdil 270 kratno hitrejšo blažitev bolečin pri pikih insektov. Npr. pri piku čebele traja bolečina cca. 5,5 ur, pri uporabi Helpic-a 1 do 2 minute!

HELPIC VAS NIKOLI NE RAZOČARA!

- Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori -

Po nanosu se tekočina ali gel vpijeta v kožo skozi pore in skozi mesto vboda žuželke in z naravnim katalizatorjem nevtralizirata njen serum, zato srbenje in bolečina trajno ponehata. Je pa bistvenega pomena, da izdelek nanesete takoj po ožigu, ugrizu ali piku. Več časa kot je preteklo od pika, več izdelka morate nanesti.

Najučinkovitejši je nanose izdelka takoj po ožigu, ugrizu ali piku. Dlje kot čakate, manjši bo takojšen učinek. Za optimalen učinek potrebujete – odvisno od vrste žuželke, ki vas je pičila, in od stanja vaše kože – od 1 do 3 kapljic tekočine ali približno enako količino gela, ki ju nanesete neposredno na rano.

Glavne sestavine izdelkov HELPIC – PO PIKU so rastlinski izvlečki (vsi naravni). Za nastanek najučinkovitejšega izdelka za blaženje težav po pikih žuželk se moramo zahvaliti tako zapletenim postopkom mešanja, pridobivanja izvlečka in obdelave posameznih sestavin, ki potekajo v natančno določenem vrstnem redu, kot tudi postopku polletnega zorenja.
Tekočina in gel vsebujeta velik delež naravnega kalcija, ki ga za primere srbenja, alergij in sončarice predpisujejo tudi zdravniki – vendar v sintetični obliki. Za to, da telo in koža lažje sprejmeta sestavine v izdelkih HELPIC – PO PIKU poskrbi naravni katalizator.

Noben izdelek ne vsebuje amonijaka, sintetičnih sestavin ali kemikalij. Prav tako ne vsebujejo konzervansov. Sestavine serum žuželke nevtralizirajo in ne samo hladijo ali začasno blažijo, temveč ga trajno odstranijo. Vsi izdelki so dermatološko preizkušeni in koža jih dokazano zelo dobro prenaša.

Vsi izdelki HELPIC – PO PIKU klinično dokazano blažijo posledice ožiga, pika ali ugriza komarjev, os, čebel, obadov in drugih pikajočih žuželk. Izdelki pa dolgotrajno blažijo tudi posledice ožiga meduz, ugrizov in opeklin rastlin iz družine kopriv (v teh primerih je učinkovitejši gel zaradi svoje posebne strukture).

Vse izdelke HELPIC – PO PIKU lahko uporabljajo tudi otroci in ljudje z občutljivo kožo (saj so 100 odstotno naravni!). Ni nevarno, če otrok izdelek po naključju tudi zaužije, saj so vsi izdelki HELPIC popolnoma nestrupeni. Zaradi ene sestavine – naravnega alkohola – pa okus izdelkov otrokom najbrž ne bo všeč.

Tako tekočina kot gel pravzaprav nimata omejenega roka trajanja, če ju hranimo na sobni temperaturi.

Za zdaj še ne poznamo primera alergije na katero koli sestavino izdelkov HELPIC pri ljudeh. Doziranje in trajanje uporabe zato nista omejena. Izdelke lahko brez strahu uporabljate tudi v času nosečnosti in dojenja.

Spletna prodajna mesta izdelkov Davafitto