curved

- Greensect Roll-on tinktura po pikih insektov -

Davafitto Greensect Logo
DAVAFITTO Greensect Roll-on tinktura po pikih insektov 10 ml
DAVAFITTO Greensect Roll-on tinktura po pikih insektov 10 ml

Greensect Roll-on tinktura po pikih insektov in komarjev, 10 ml

 • Preprost način uporabe – enostavno nanašanje!
 • Pomaga takoj po nanosu – pomirja, hladi in neguje kožo! Bolečina hitro mine.
 • Takoj ublaži srbenje in prepreči otekanje po piku komarjev, obadov, čebel, os, bolh, mušic in drugih insektov.
 • Mesto pika razkuži in prepreči vnetje kože in posledičen nastanek rdečine.
 • Primeren za otroke od 1 leta dalje in za osebe z občutljivo kožo!
 • Popolnoma naravni proizvod, razvit in proizveden v Avstriji.
 • Edinstvena zeliščna formula s posebej izbranimi avstrijskimi zelišči.
 • Dermatološko preizkušeno!
 • Laboratorijsko testirana učinkovitost!
Davafitto Greensect Logo

UPORABA GREENSECT ROLL-ON ZA NEGO PO PIKIH

Greensect Roll-on namažite na mestu pika ali ugriza takoj, ko začutite neprijeten občutek ali srbečico. Ne vtirajte!
 

Pustite delovati 1 do 2 minuti.

Postopek nanosa ponovite v primeru, da se neprijetni občutki spet pojavijo.

DELOVANJE GREENSECT ROLL-ON TINKTURE ZA NEGO PO PIKIH

Reakcija kože na pik insektov je običajno v obliki srbečice ali rdečice v okolici pika. Občutek srbečice izzove avtomatizirano reakcijo praskanja, da bi si olajšali neprijeten občutek. Vendar običajno s takšnim početjem le še poslabšamo stanje. Nekateri si kožo na mestu pika celo spraskajo do krvi, kar nikakor ni primerno za hitro okrevanje brez neželenih učinkov.

Greensect Roll-on za nego po pikih vam v trenutku po nanosu nudi izjemno olajšanje. Učinkuje namreč na 2 načina: v enem trenutku kožo pomiri in ob tem še ohladi. Neprijeten občutek srbenja bo odpravljen v trenutku, na koži pa boste občutili izjemen val svežine. In vse to prinašajo le skrbno izbrana avstrijska zelišča.

Ker je izdelek zasnovan zelo skrbno, ga lahko uporabljajo tudi tisti, katerih koža je nekoliko bolj občutljiva. Nanos Greensect Roll-ona namreč ne bo vzbudil dodatnega draženja na mestu pika. Zaradi izjemno nežne formulacije, lahko Greensect Roll-on uporabite tudi na nežni otroški koži.

Roll on je učinkovit tudi ob stiku z meduzami ali če se dotaknete kopriv. Brez težav se torej spopade z različnimi vzroki srbenja in rdečice.

Izdelek vas bo navdušil tudi zaradi majhne embalaže, ki jo brez težav nosite s seboj prav vsak dan. Primerna je tudi za potovanja, ko je možnost za pik insektov še večja.

- Pogosta vprašanja in odgovori -

Po nanosu se tekočina ali gel vpijeta v kožo skozi pore in skozi mesto vboda žuželke in z naravnim katalizatorjem nevtralizirata njen serum, zato srbenje in bolečina trajno ponehata. Je pa bistvenega pomena, da izdelek nanesete takoj po ožigu, ugrizu ali piku. Več časa kot je preteklo od pika, več izdelka morate nanesti.

Najučinkovitejši je nanos izdelka takoj po ožigu, ugrizu ali piku. Dlje kot čakate, manjši bo takojšen učinek. Za optimalen učinek potrebujete – odvisno od vrste žuželke, ki vas je pičila, in od stanja vaše kože – od 1 do 3 kapljic tekočine ali približno enako količino gela, ki ju nanesete neposredno na rano.

Glavne sestavine izdelkov Greensect PO PIKU so rastlinski izvlečki (vsi naravni). Za nastanek najučinkovitejšega izdelka za blaženje težav po pikih žuželk se moramo zahvaliti tako zapletenim postopkom mešanja, pridobivanja izvlečka in obdelave posameznih sestavin, ki potekajo v natančno določenem vrstnem redu, kot tudi postopku polletnega zorenja.

Tekočina in gel vsebujeta velik delež naravnega kalcija, ki ga za primere srbenja, alergij in sončarice predpisujejo tudi zdravniki – vendar v sintetični obliki. Za to, da telo in koža lažje sprejmeta sestavine v izdelkih Greensect PO PIKU poskrbi naravni katalizator.

Noben izdelek ne vsebuje amonijaka, sintetičnih sestavin ali kemikalij. Prav tako ne vsebujejo konzervansov. Sestavine serum žuželke nevtralizirajo in ne samo hladijo ali začasno blažijo, temveč ga trajno odstranijo. Vsi izdelki so dermatološko preizkušeni in koža jih dokazano zelo dobro prenaša.

Vsi izdelki Greensect PO PIKU klinično dokazano blažijo posledice ožiga, pika ali ugriza komarjev, os, čebel, obadov in drugih pikajočih žuželk. Izdelki pa dolgotrajno blažijo tudi posledice ožiga meduz, ugrizov in opeklin rastlin iz družine kopriv (v teh primerih je učinkovitejši gel zaradi svoje posebne strukture).

Vse izdelke Greensect PO PIKU lahko uporabljajo tudi otroci in ljudje z občutljivo kožo (saj so 100 odstotno naravni!). Ni nevarno, če otrok izdelek po naključju tudi zaužije, saj so vsi izdelki Greensect popolnoma nestrupeni. Zaradi ene sestavine – naravnega alkohola – pa okus izdelkov otrokom najbrž ne bo všeč.

Tako tekočina kot gel pravzaprav nimata omejenega roka trajanja, če ju hranimo na sobni temperaturi.

Za zdaj še ne poznamo primera alergije na katero koli sestavino izdelkov Greensect pri ljudeh. Doziranje in trajanje uporabe zato nista omejena. Izdelke lahko brez strahu uporabljate tudi v času nosečnosti in dojenja.

Davafitto Greensect Logo
DAVAFITTO Greensect Roll-on tinktura po pikih insektov 10 ml
DAVAFITTO Greensect Roll-on tinktura po pikih insektov 10 ml
 • Preprost način uporabe – enostavno nanašanje!
 • Pomaga takoj po nanosu – pomirja, hladi in neguje kožo!
 • Takoj ublaži srbenje in oteklino po piku komarjev, obadov, čebel, os in drugih insektov.
 • Mesto pika razkuži in prepreči nastanek rdečine.
 • Primeren za otroke od 1 leta dalje in za osebe z občutljivo kožo!
 • Dermatološko preizkušen! Laboratorijsko testirana učinkovitost!
 • Edinstvena zeliščna formula s posebej izbranimi avstrijskimi zelišči.

Spletna prodajna mesta izdelkov Davafitto