curved

- Konjski balzam z vražjim krempljem -

DAVAFITTO Beauty Factory - Konjski balzam z ekstraktom vražjega kremplja, 500 ml
DAVAFITTO Beauty Factory - Konjski balzam z ekstraktom vražjega kremplja, 500 ml

Konjski balzam z ekstraktom vražjega kremplja je učinkovit zlasti pri obremenjenih sklepih. Poživljajoča nega kože z rastlinskimi izvlečki hladi, neguje in osvežuje.

  • poživljajoča nega kože z rastlinskimi izvlečki
  • hladi, neguje in osvežuje
  • vsebuje ekstrakt  vražjega kremplja

Vsebuje ekstrakt vražjega kremplja, evkaliptus, mentol in kafro. Ne vsebuje umetnih barvil ali arom.

- Predstavlja kakovostno sredstvo za vtiranje v kožo in mišice. -

Predstavlja kakovostno sredstvo za vtiranje v kožo in mišice.

Je učinkovit zlasti pri obremenjenih sklepih.

Odličen je za preventivno nego utrujenih nog in stopal kakor tudi za nego pred in po telesnih naporih in športnih aktivnostih.

OPIS IZDELKA

Uporaba:

2 x dnevno ali po potrebi nanesite debelejšo plast konjskega balzama na prizadeta mesta in ga narahlo vmasirajte v kožo.

Opozorilo:

Ne nanašajte ga na odprte rane in pazite, da vam ne pride v oči.

Samo za zunanjo uporabo.

Dermatološko preizkušeno.

Sestavine (INCI):

Aqua, Alcohol denat., Carbomer, Sodium Hydroxide, Menthol, Glycerin, Harpagophytum Procumbens Root Exstract, Camphor, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, D-Limonene, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Sulfate, Sodium Chloride, CI 19140, CI 42090

 

- Konjski balzam (nemško Pferdebalsam) -

konjski gel, konjska mast, konjska krema, konjska maža, konjsko mazilo

Za nastanek in izvor imena bi zmotno lahko mislili, da sestava konjske kreme vsebuje ali je vsebovala kakšen del konja. Za naše prednike je bil konj zelo pomemben za preživetje zato so skrbeli zanj po najboljših močeh, včasih celo bolje kot za ljudi. Tako so za ljudi in konje razvili to naravno zeliščno mazilo in jo poimenovali konjski maža (konjski balzam).

Vedenje o konjskem balzamu in njegovi učinkovitosti se je v Nemčiji širilo od ust do ust. Konjska krema (gel) se je začela vse bolj uporabljati tudi pri ljudeh za nego in spodbujanje utrujenih udov in mišic. V zadnjih letih se konjski balzam veliko uporablja v masažnih salonih kot del protibolečinske masaže, njegova priljubljenost pa narašča tudi pri športnikih.

Poznano je kot zanesljivo domače zdravilno sredstvo z znanim načinom delovanje na mišice in sklepe. Konjski balzam blaži otekline in hladi. Ugodno deluje na kožo, hrbtenico in mišičje.

Spletna prodajna mesta izdelkov Davafitto