curved
Davafitto Greensect Logo

»HELPIC blagovno znamko sta oblikovala zakonca WERTH, Graz, Avstrija. On kot biolog je iz naravnih sestavin po daljšem razvojnem procesu  dal na trg izdelke za zaščito pred piki insektov in klopi ter izdelke po pikih in ugrizih iz povsem naravnih sestavin v blagovni znamki HELPIC.

Na slovenski trg smo jih plasirali tudi mi že v letu 1995. Zelo uspešno smo jih tržili vseskozi ob skromni reklami podpori. Najboljša  reklama so bili zadovoljni kupci.  

V letu 2004 je gospod Werth zaradi upokojitve prodal blagovno  znamko HELPIC. Podjetje ATT, Salzburg je ohranilo praktično nespremenjeno ponudbo izdelkov do zaključka leta 2020. Le prilagajanje trenutnim zahtevam v zakonodaji je nekoliko spreminjalo podobo repelentov.

V začetku leta 2021 je podjetje ATT nadomestilo blagovno znamko HELPIC z novo blagovno znamko Greensect. Vsi izdelki so v novi blagovni znamki Greensect ostali v sestavinah in kvaliteti HELPIC. Pri repelentih je upoštevana le nova zahteva EU zakonodaje, pri izdelkih »PO« (po pikih in ugrizih) pa je spremenjena le količina pakiranja pri izdelki Greensect GEL (Helpic GEL) in način nanosa pri izdelku Greensect Roll-On (Helpic FLUID).

Izdelki blagovne znamke Greensec tako ohranjajo kvaliteto, ki so jo imeli izdelki HELPIC.  

Helpic FLUID
DAVAFITTO Greensect Roll-on tinktura po pikih insektov 10 ml
Greensect Roll-On
Helpic GEL
DAVAFITTO Greensect Gel po pikih insektov 20 ml
Greensect GEL
Helpic proti komarjem
DAVAFITTO Greensect Sprej proti komarjem 100 ml
Greensect proti komarjem
Helpic proti klopom
DAVAFITTO Greensect Sprej proti klopom 100 ml
Greensect proti klopom

Spletna prodajna mesta izdelkov Davafitto